Excursie

Leren op locatie

Het is vaak het krachtigst als je zelf in een andere organisatie gaat ervaren wat het Rijnlands model of het Rijnlands organiseren betekent voor de mensen die ermee werken. Horen van vakmensen wat zij in de praktijk hebben meegemaakt en welke keuzes ze gemaakt hebben, waar ze tegenaan gelopen zijn, wat ze meegemaakt hebben en vooral uitwisselen welke ervaringen zij hebben opgedaan in de weg om zich in die richting te ontwikkelen.

'Jeetje, heftig, alle managers eruit: dat hadden we nog niet meegemaakt'

Slow Management nr. 47 (Autonomie) Zorg Centra De Betuwe

Ons kwartaalblad Slow Management Magazine bestaat sinds 2007, bijna 50 nummers dus, vol met inspirerende voorbeelden. We hebben met al die organisaties door jaren heen contact gehad. We vinden het leuk om samen met jullie daar te gaan kijken. 

Daarnaast hebben we jaarlijks een Praktijkplein in Deventer waar Rijnlandse organisaties, meestal hun vakmensen, in gesprek gaan met de bezoekers. In 2020 is dat op donderdag 24 september van 10:00 uur tot 18:00 uur. Door de corona-crisis moeten we het helaas het totaal aantal bezoekers begrenzen tot 700 bezoekers. We hopen dat dit laatste niet behoort tot het nieuwe normaal.


Poster Festival 2020
Poster Festival 2020