Waarom kennismaken bij een kop koffie?

Gepubliceerd door Jaap Peters op 04 februari 2021

Om maar met een Rijnlands gezegde te beginnen:' Er zijn vele wegen die naar Rome leiden'. Je wilt iets meer weten over Rijnlands? Het is serieus omdenken. Denk niet te makkelijk dat doen wij al, we noemen het alleen anders. Het is dus geen Agile, Lean, Scrum, Zelfsturende teams, Holacracy, Groene weide, ... enzovoort.

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden

Spreekwoord

Er zijn inderdaad meerdere manieren: kijk op deze site rond, lees een boekje of een artikel, bezoek een Rijnlands bedrijf, volg de Rijnlandweek, zoek onze namen op YouTube, maar je kunt ons ook uitnodigen voor een kop koffie (on/offline). 

Waar we het over zouden kunnen hebben: waar lopen jullie tegen aan, waar willen jullie graag vanaf, voor welke vraagstukken en dilemma's staan jullie en tenslotte waar zijn jullie aan toe? Misschien is die laatste wel de belangrijkste vraag die we tussen de kopjes koffie in willen beantwoorden. Het boek 'Rijnlands Organiseren' (Uitgeverij Boom, 2021) is ook bedoeld voor HBO-studenten, er zijn tal van mogelijkheden om in te stappen: van speelfilms tot digitale vragenlijsten. Het wordt hoe dan ook een inspirerend eerste gesprek.